Baderomsbelysning online | Kjøp baderomslampe her | Homeroom.nu
Handlekurv
Filter Sorter på
Alle varemerker
Farge
  • Bronse
  • Hvit
  • Krom
  • Messing
  • Natur
Sorter på Relevans

Aneta

Baderomsbelysning Ribera vegglampe 8w

1 259NOK

Aneta

Baderomsbelysning Ribera 14w

1 579NOK

Aneta

Baderomsbelysning Cutro

699,50NOK 1 399NOK -50%

Aneta

Baderomsbelysning Musica Plafond

749,50NOK 1 499NOK -50%

Aneta

Baderomsbelysning Siracusa plafond 1

839NOK

Aneta

Baderomsbelysning Bari

1 199NOK

Aneta

Baderomsbelysning Modica Vegglampe 8w

1 579NOK

Aneta

Baderomsbelysning Modica Vegglampe 9w LED

1 499NOK

Aneta

Baderomsbelysning Modica vegglampe 14w

2 099NOK

Aneta

Baderomsbelysning Ribera vegglampe 9w LED

1 899NOK

Aneta

Baderomsbelysning Bari

799NOK

Belysning online

Hos Homeroom finner du et bredt utvalg av lamper og belysning online til gode priser! Vi har trendy taklamper, koselige vinduslamper, vakre gulvlamper og elegante bordlamper. Vi syns det er viktig å fylle hjemmet sitt med lys. Spesielt her i Norden hvor vi lever i mørket store deler av året. Belysning har stor innvirkning på omgivelsene våre, både inne og ute.

Lampene er en svært viktig del av interiøret – ikke bare for å gi lys, men også som pynt. En koselig leselampe ved lenestolen eller en lyslenke. Hos oss kan du kombinere en lampefot med en rekke ulike skjermer slik at du kan skape forskjellige stiler med samme lampe.

Mange lyskilder i et rom øker trivselen umiddelbart. Belysningen er en av de viktigste aspektene i et hjem for å skape trivsel og funksjon. De fleste interiørkonsulenter anbefaler at man har 6–8 lyskilder i et rom for å skape best belysning, både når det skal være koselig og for å få mye lys når det er nødvendig. Vi har trendy og stilig belysning for alle rom og bruksområder.

Sjekk ut vårt svært brede utvalg av lamper, lyslenker, lyskilder og smarte lamper og lyskilder. Vi har noe for enhver stil og behov slik at alle kan kjøpe belysning til en god pris online hos Homeroom. Kjøp lamper og belysning online på Homeroom. Hos oss handler du enkelt og trygt, med hjemlevering og forskjellige betalingsalternativer. Vi har alt. Velkommen inn!