Bestway Basseng Steel Pro Frame - Utemøbler - Homeroom.no
Handlekurv
Bestway

Basseng Steel Pro Frame

4 999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Nå kan dere invitere alle naboene og ha bassengparty med dette Power Steel Pool 19480 Liter 488 x 122 cm fra Bestway. Bassengsett fra Bestway for den som vil ha et sterkt og motstandskraftig basseng, men som enda ikke er klar for mer permanente stålveggløsninger. Stort rundt basseng med liner som er produsert i TriTech® materiale, et ultrasterkt 3-trådsmateriale av polyester som er innrammet i 2 lag laminert PVC. Lineren kan motstå ekstreme forhold samt eksponering av ultrafiolett stråling og klor. Det medfølgende patronfilteret fanger opp løv, insekter, etc. og har en kapasitet på 5678 liter/h som oppfyller mer enn tilstrekkelig EN16713-standarden, noe som betyr at den medfølgende filtreringspumpen må kunne sirkulere alt vannet i bassenget i løpet av 8 timer. Faktisk sirkulerer den medfølgende pumpen alt vannet på mindre enn 4 timer. Det er også inkludert en sikkerhetsstige i rustbestandig metallramme og 2x4 ultrakraftige plasttrinn. Rundt basseng Enkelt å sette opp og ta ned Solid stålrørskontruksjon Robust bassengliner med fast rekkverk å holde seg i Bassenglineren består av 3 sjikt robust PVC og laminert polyestersjikt Patronfilterpumpe Bunnbeskyttelse Bassengbeskyttelse Stige - Mål: Ø488 x 122 cm

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.