Bosch Blender MMB42G0B Svart Silent - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Bosch

Blender MMB42G0B Svart Silent

1 099NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Bosch SilentMixx mikser og blander ikke bare raskt og effektivt, men er også mer stillegående enn andre blendere. Det innovative og effektive Noise Reduction System gjør SilentMixx til den mest stillegående blenderen på markedet. Easy KlickKnife for beste tilberedingsresultat. Tas fra hverandre med et enkelt håndgrep for rengjøring. Takket være en mugge i ThermoSafe-glass er det mulig å lage både kalde og varme retter - alt fra å knuse is til varme supper Enkel å bruke: Bryter med valg for to hastigheter og pulsfunksjon. Enkel rengjøring da mugge, lokk og målebeger kan vaskes i oppvaskmaskin. 700 watt motor: Kraftig for alle utfordringer. ThermoSafe-glass av høy kvalitet for varme supper og kalde drikker Passer utmerket for å knuse is til kalde drikker Easy KlickKnife med rustfrie blader for å hakke, mikse og blande med beste resultat. Løsnes fra muggen med et enkelt håndgrep. Bryter for valg av to hastigheter eller pulsfunksjon - Gradert målebeger i lokket - Den enkelt avtagbare Easy KlickKnife og deler kan vaskes i oppvaskmaskin - Mugge i ThermoSafe-glass av høy kvalitet med volum på 2,3 l og kapasitet på 1,5 l - Alle plastdeler som kommer i kontakt med matvarer er uten BPA - Produktmål i mm (H x B x D) 437 x 196 x 237 mm

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.