Champion Brødrister Rustfri 4 skiver - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Champion

Brødrister Rustfri 4 skiver

399NOK
Gå til kassen
Hjemlevering 49NOK
Fraktkostnaden baseres på varens vekt
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Finnes det noe bedre enn å starte morgenen med en gyllenbrun, ristet brødskive sammen med ditt favorittpålegg? Champion CHBR400 er den perfekte brødristeren som gjør din morgenstund, eller når som helst på dagen du vil nyte ristet brød, til en perfekt stund. Med et jevnt og gyllenbrunt resultat hver gang, vil den være en fryd å bruke. Med sine 4 rom er det en perfekt brødrister også for den litt større familien. Brødristeren er produsert i rustfritt stål med stilrene former som gjør at du gjerne lar den stå framme også når den ikke benyttes. Den er laget for å romme 4 brødskiver, og har ekstra romslige rom som tilpasser seg etter tykkelsen på brødskivene. Med funksjoner som opptining, gjenoppvarming og elektrisk varmejustering, har den alt du trenger for å få brødet akkurat slik du vil ha det. CHBR400 slår seg av selv når ristingen er ferdig, men om du vil avbryte ristingen tidligere, benytter du deg av cancel-knappen. Rengjøring innvendig er heller ikke et problem, den har 2 lett tilgjengelig smulebrett som du enkelt drar ut bak og tømmer ved behov. - Produsert i rustfritt stål - 4 romslige rom for brødskiver - Automatisk sentrering av brødskivene - High rise-funksjon - letter når du skal ta opp brødskivene - Stoppfunksjon - Opptiningsfunksjon - Oppvarmingsfunksjon - Automatisk avstengning - Smulebrett - Ledningsoppbevaring - 220-240V / 1720-2100W

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

  • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

  • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
  • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
  • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

  • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
  • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
  • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.