Champion Perkolator10 kopper ECO - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Champion

Perkolator10 kopper ECO

599NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Champions perkolator CHPK210 er en stilren, moderne variant av den tradisjonelle kaffetrakteren. Perkolatoren lager sterk og god kaffe med fantastisk aroma. Ved at vannet passerer kaffen flere ganger får du en fyldigere drikke. Champion CHPK210 er selvsagt kompatibel med det nye ECO-direktivet, noe som betyr at den slår seg av selv etter ca. 30 minutters varmeholding (uansett om kannen løftes fra basen eller ikke) for å spare på strømforbruket. Når kaffen er ferdig traktet, går perkolatoren automatisk inn i varmeholdingsmodus for å holde kaffen din varm en god stund. Perkolatoren er enkel å bruke da den er trådløs , noe som letter ved servering. Under trakting står den stødig på baseenheten, og den kan roteres 360 grader. Perkolatoren er utstyrt med skjulte varmeelementer som medvirker til beste mulige hygiene. Den har dessuten avtagbare filtre som du enkelt kan rengjøre i oppvaskmaskinen. - Produsert i rustfritt stål - Automatisk avstengning - 40 minutters varmeholding - På/Av-indikator - Skjult ledningsoppbevaring - Non-slip-føtter - Kapasitet 1,5 l / 10 kopper - 1000W

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.