#yeshomeroom

#yeshomeroom


Vi elsker å se når du som kunde viser hvordan du innreder med produkter fra oss! Vi hadde derfor blitt kjempeglade hvis vi får bruke ditt bilde eller video i våre egne kanaler i markedsføringsøyemed. Svar på vårt spørsmål i kommentarfeltet med hashtaggen #yeshomeroom, eller på annen måte gi tydelig uttrykk for at du samtykker til disse vilkårene hvis du vil tillate oss å inspirere andre med ditt innhold.

Hva betyr dette for deg?
Du får altså muligheten til å inspirere alle som liker Homeroom – og kanskje du får en eller flere nye følgere samtidig!

  • Du gir Homeroom, som er en del av Ellos AB (org. nummer: 556044-0264), en ikke-eksklusiv, ikke tidsbegrenset, kostnadsfri og global lisens til å bruke samtlige bilder som du har besvart med #yeshomeroom eller samtykket til på annet vis som nevnt ovenfor. Du samtykker i at vi benytter dine bilder og ditt navn (inkludert brukernavn i aktuell kanal) i markedsføringsformål i ovenfor nevnte kommunikasjonskanaler. Ellos er ikke forpliktet til å kompensere deg økonomisk for bruken av bildene.


  • Du har rett til å lisensiere bildene og har tillatelse fra alle eventuelle personer som vises på bildene dine til å lisensiere bildene.


  • Du bekrefter at bildet ditt ikke krenker rettighetene til noen tredjepart eller bryter med loven.


Merk at lisensen og disse vilkårene ikke påvirkes av at du sletter din konto, bildene eller hashtaggen. Hvis du vil at vi skal slutte å bruke dine bilder, må du si opp lisensen. For å si opp lisensen kan du kontakte oss eller benytte varslingsfunksjonen som er koblet til bildene vi har publisert på vår nettside.

Informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Ved å gå videre bekrefter du at du har lest personverninformasjonen.