inspirasjon stories wmah issue no 3

Med What makes a home vil vi presentere personlige hjem som viser de forskjellige stilene som finnes i ethvert hjem. Det skal være gøy å innrede et hjem, men kan samtidig være overveldende og føre til en redsel for å mislykkes med det perfekte hjemmet. Vi syns ikke det er nødvendig å stresse, og vil i stedet at hjemmet skal være et fritt spillerom for trygghet og personlige uttrykk. Derfor vil vi oppmuntre til disse personlige ulikhetene, for sannheten er at forskjeller og mangler ikke bare er menneskelig – det gjør oss også unike. Hjemmet er et sted til å uttrykke sin personlige stil – så våg å finne din!

 inspirasjon stories wmah issue no 3
 inspirasjon stories wmah issue no 3

Hva er et hjem for deg?
Å føle seg hjemme i et interiør som gir deg varme og trygghet. Elsker å blande gammelt og nytt med spesielle detaljer som gir et personlig og kult interiør. Et sted hvor vi kan samle venner og familie, for det er menneskene som «gjør» et hjem!

Hva er viktig i et hjem for deg?
Å føle seg trygg og omgi seg med ting man er glad i. Det er viktig for meg å ha møbler og interiør som betyr noe for meg, enten jeg har kjøpt det på reise, arvet det eller fått det i gave fra noen jeg er glad i.

Hva er det beste med julen?
Ventetiden! Jeg elsker å glede meg til jul I hele førjulstiden. Å samle gode venner og familie, enten det er til middag, julefilm eller juleverksted. Elsker det!

Hvordan skaper du julestemning hjemme?
Jeg liker å ta naturen inn og til jul henter jeg inn granbar og einer som jeg dekorerer med. Dette gir duft- og følelse av jul. Jeg fyller også på med flere lyslenker og lykter som skaper julestemning i alle rom.

Hva er ditt beste julegavetips?
Jeg elsker å planlegge julegavehandelen. Å finne gaver jeg synes passer godt til de vi gir til, og selvfølgelig pakke dem fint inn!