Interior Trends 2024
Inredningstrender 2024

I år inspireres vi av fem herlige interiørtrender hvor vi blant annet ser en fargepalett hentet fra alle solnedgangens nyanser. Samtidig som vi tar inn stadig mer farge i hjemmene våre, ønsker vi også mer mønster velkomment i interiøret. Kanskje er det geometriske mønstre inspirert av 60-tallet eller asymmetriske tepper som tar over gulvflaten med sine uventede former som får flytte inn hjemme hos deg i 2024. Bli inspirert av uventede kombinasjoner og en blanding av tiår.

Innred med inspirasjon fra solnedgangen

Årets fargetrend henter inspirasjon fra solnedgangens fargeskala, der varme gule, oransje og dypt røde nyanser tar plass. Disse fargene speiler en lengsel etter ro og harmoni. Bring trenden inn i hjemmet gjennom puter, gardiner og pledd som blander disse nyansene for å skape en dynamisk og harmonisk følelse i hjemmet..

Interior Trends 2024

Innred med inspirasjon fra solnedgangen

 • Ellos Home - Ullteppe Valens Kelim

  Ellos Home Ullteppe Valens Kelim

  2 449 NOK 3 499 NOK
  Tidl. laveste pris 2 099 NOK
 • Pastill - Iris sidebord i glass ⌀ 35 cm

  Pastill Iris sidebord i glass ⌀ 35 cm

  1 699 NOK
 • Ellos Home - Vinduslampe Lou

  Ellos Home Vinduslampe Lou

  699 NOK

  +1 farge

 • Boel & Jan - Lyslykt Goya M

  Boel & Jan Lyslykt Goya M

  299 NOK

  +3 farger

 • Boel & Jan - Teppe Idun

  Boel & Jan Teppe Idun

  4 329 NOK
Innred med geometriske mønstre

Mønster er en voksende trend i innredningen, og i 2024 står geometriske mønstre i fokus, inspirerte av 60-tallets estetikk. Vi ønsker smarte mønstre og fargerike geometriske former velkomne, som nå forgyller kjøkkenmatter og andre interiørdetaljer for å skape en levende retrofølelse.

Interior Trends 2024

Innred med geometriske mønstre