Interiören Carpets Teppe Feel - Hvit - Tepper - Homeroom.no
Handlekurv
Interiören Carpets

Teppe Feel

1 272NOK
-20%
Original price 1 590NOK
You save 318NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Feel er et ensfarget teppe med flere ulike fordeler og egenskaper. Teppet er vevd i 100% polyester mikrofiber som gjør teppet svært mykt og fantastisk deilig å gå på. Med en unik filtbakside som er ekstra skånsom mot gulvet. Det tåler også varmekabler slik at teppet kan plasseres hvor som helst i hjemmet. Feel er vaskbar opptil 40° og kan tørketromles. Passer fint som baderomsmatte, foran sengen eller som et deilig, vanlig teppe i et rom. Godt miljøvalg! Feel er produsert av 100% gjenvunnet polyester. Det er Øko-Tex-sertifisert og oppfyller REACH-kravene, noe som betyr at produktet er testet for miljøskadelige stoffer og godkjent iht. EUs miljødirektiv. Feel har en tykkelse på ca. 2,0 cm, og kommer i flere forskjellige størrelser og farger. Vaskeråd: Maskinvask maks 40°. Tørketromling på lav temperatur, eller heng teppet til tørk. For mindre flekker kan disse fjernes med et rent frottehåndkle, lunkent vann og oppvaskmiddel. Teppet tåler rens.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.