Interiören Carpets Teppe Safari - Svart - Utemøbler - Homeroom.no
Handlekurv
Interiören Carpets

Teppe Safari

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Safari er et fantastisk inne-/uteteppe som er like fint innendørs som utendørs. Det er kun fantasien som setter grenser for hvor du kan plassere teppet - under spisegruppen, på barnerommet eller på terrassen! Framstilt i et robust materiale og med et moderne, trykt mønster som er inspirert av dyrene på Afrikas savanne. Med sine flotte farger og innovative mønster liver dette teppet opp atmosfæren uansett i hvilket rom du plassere det. Interiören Carpets innendørs-/utendørs-sortiment er UV-resistent for å tåle ca. 12 000 soltimer. Teppet har en tykkelse på ca. 1 cm, helt lofritt og antistatisk. Superlett å holde rent, bare vask av søl! Vaskeråd: Teppene fra Interiören Carpets innendørs-/utendørs-sortiment kan du enkelt spyle av med vann. Skrubb bort flekken og heng teppet til tørk. For mindre flekker kan disse fjernes med et rent frottehåndkle, lunkent vann og oppvaskmiddel. Teppet tåler rens.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.