Jotex CHILL sofa 2-seter - Hvit - Møbler - Homeroom.no
Handlekurv
Jotex

CHILL sofa 2-seter

5 999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

CHILL 2-seter sofa i kunstskinn er noe så unik som en tøff variant av en klassisk Howardsofa. Den er lettplassert og kan fremheve en befintlig sofa eller sofagruppe eller gi et dressing room en følelse av moderne luksus. Den klassiske Howardmodellen med de vridde trebena og den vakre høye ryggen med sin dypthefting, i kombinasjon med kunstskinnet skaper et rebellsk inntrykk. Sofaen passer deg som våger litt mer og ikke er redd for å vise det. CHILL 2-seter sofa i kunstskinn har en stabil stamme av furutre og plywood, med god sittekomfort takket være sin fantastiske oppbygging av kaldskum, sikksakkfjæring, strikkbånd samt det herlige polyesterstoppet. Ben av vridd tre og vakre dyptheftede detaljer i ryggen. Noe montering kreves. Størrelse: Høyde 89 cm. Bredde 145 cm. Dybde 86 cm. Sittedybde 54 cm. Sittehøyde 50 cm. Fri høyde under møbler: 21,5 cm. Vedlikeholdsråd: Tørkes av med en lett fuktig klut. Designer: Jotex Design Studio

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.