Jotex ENYA badehåndkle - økologisk - Hvit - Tekstiler - Homeroom.no
Handlekurv
Jotex

ENYA badehåndkle - økologisk

N/AN/A
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Ekstra myk og luksuriøs frotté i kjemmet bomull som både er hurtigabsorberende og tørker raskt. Nøytral bord med striper i kanten. Dette produktet er produsert i 100% økologisk bomull. Det er bedre for deg, din familie, miljøet og for dem som arbeider på plantasjene. Vår økologiske bomull er produsert uten kunstgjødsel, kjemiske sprøytemidler og uten genmodifisering. Vi på Jotex elsker tekstil og vi kommer etter beste evne til å bidra til at tekstilproduksjonen skal bli mer bærekraftig og rettferdig. Dersom et badehåndkle kan være en del av det å forbedre vårt miljø, er det et håndkle du finner på Jotex. Materiale: 100% bomull. Størrelse: 70x130 cm. Beskrivelse: 1-pk tykt og mykt badehåndkle i kjemmet bomull med høy absorpsjonsevne og høy gramvekt, 500 g/m². Vedlikeholdsråd: Vask 60°. Krymper maks 5%. Vaskes separat de første gangene. Skyllemiddel svekker absorberingsevnen. Tips & Råd: Skyllemiddel svekker tørkeevnen på frottéhåndklær og badehåndklær og bør derfor ikke brukes. Ny frotté vaskes separat de første gangene.

 • 100% Bomull

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

 • Ingen fakturagebyr
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

 • Betal fleksibelt i din egen takt!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

 • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
 • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.