Jotex LUGANO sofamodul - divan venstre - Grå - Møbler - Homeroom.no
Handlekurv
Jotex

LUGANO sofamodul - divan venstre

N/AN/A
Gå til kassen
Hjemlevering 199NOK
Fraktkostnaden baseres på varens vekt
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

LUGANO sofamodul - divan venstre er den største enheten i den luksuriøse modulserien som består av 7 kombinerbare enheter i flere farger. Den gir deg muligheten til å selv skape ditt eget favorittmøbel som passer nettopp dine mål og behov. LUGANO er en personlig og sofistikert sofamodul for deg som liker å eksperimentere. LUGANO har et slitesterkt italienskvevd fløyelsstoff i 100% polyester på hele 100.000 Martindale. Når fløyelen er såpass slitesterk, får den en fin patina med årene. Stoffet har en skimrende look, noe som gjør at utseendet forandrer seg avhengig av hvordan lyset faller, og fra hvilken vinkel du ser på modulen. Modulene bygges lett sammen med ut- og innfellbare koblingsbeslag (1 sett inngår). LUGANO sofamodul - divan venstre passer som en mindre sofa, alternativt sjeselong eller som en del av et større møbel. LUGANO har en stabil trestamme med god sittekomfort takket være sin fantastiske oppbygging av kaldskum, sikksakkfjæring, elastiske bånd samt det herlige topplaget av skum- og dunstopp i sitteputene. Med LUGANO sofamodul divan venstre skaper du din egen perfekte sofa! Størrelse: Høyde 83 cm, bredde 138 cm, dybde 107 cm, sittehøyde 41 cm. Vedlikeholdsråd: Støvsuging.

 • Høyde: 83 cm
 • Bredde: 138 cm
 • Sittehøyde: 45,00 cm
 • Sittedybde: 55,00 cm
 • Dyp: 107 cm

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

 • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

 • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

 • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

 • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
 • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
 • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

 • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
 • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
 • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.