Jotex ZEBIO glattvevd teppe 160x230 cm - Multi - Tepper - Homeroom.no
Handlekurv
Jotex

ZEBIO glattvevd teppe 160x230 cm

1 497,50NOK
-50%
Original price 2 995NOK
You save 1 497,50NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Sobre, melerte farger og elegant mønster. Et teppe som er like vakkert under spisebordet som i stuen. Håndvevd slik at hvert teppe er unikt. Laget av gjenvunnede plastflasker. Dette teppet er GRS-sertifisert, noe som innebærer at produktet er ansvarsfullt produsert gjennom hele leverandørkjeden - fra råmateriale til sluttprodukt. Vi på Jotex elsker når gamle ressurser får et nytt liv i stedet for å bruke nye. Dersom et teppe kan være en del av å forbedre vårt miljø, så er det et teppe du finner på Jotex. Teppet er behagelig å gå på, og har alle de gode egenskapene et innendørsteppe skal ha, men kan også brukes utendørs. Det tåler å bli vått uten å mugne, en fantastisk fordel ved materialet av gjenvunnede plastflasker. Materiale: 100% polyester. (PET) Størrelse: 160x230 cm. Beskrivelse: Håndvevd teppe i polyester med innvevd mønster. Tåler å brukes utendørs. GRS-sertifisering CU 832404. Vedlikeholdsråd: Støvsuges. Ta bort flekker med en fuktig klut. Tips/råd: Kjøp også STOPP antiglimatte, så holder du teppet på plass.

 • Høyde: 230 cm
 • Bredde: 160 cm
 • 100% Polyester

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

 • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

 • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

 • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

 • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
 • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
 • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

 • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
 • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
 • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.