Kenwood Slowjuicer induction JMP800SI - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Kenwood

Slowjuicer induction JMP800SI

2 999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Kenwood PureJuice Pro er spesialdesignet så alt det gode, selv fra de mest fiberrike frukter og grønnsaker, trekkes ut. Alle næringsstoffer bevares og juicen din vil få en ekstra frisk farge, holde seg lengere og vil smake fantastisk. En sunn og naturlig juice Å lage din egen juice er et sunt valg. Nettopp derfor gir det mening å velge en saftpresser som bevarer alt det sunne fra råvarene du velger å juice. Det er akkurat dette Kenwoods PureJuice Pro gjør. Den presser og knuser alt det gode fra frukt og grønt, gir en juice som holder seg lenge og er rik på de mikronæringsstoffene som vår kropp har bruk for. Det er lett å juice Kenwood s PureJuice Pro gjør det lett å lage en lekker og sunn juice, og åpner opp muligheten for å lage store mengder av gangen. Du behøver ikke skjære frukten eller grønnsakene før de juices, og maskinens kraftfulle motor gjør at du kan nyte den ferske juicen etter få sekunder. Når du er ferdig, gjør skyllefunksjonen det lett å rengjøre saftpressen. Hva ellers? PureJuice Pro er designet til å kunne presse frukt og grønnsaker som de er, og med maskinens unike trakt kan den juice dem hele Farge : Børstet aluminium Effekt : 240W

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.