Landmann Kamado Keramisk Kullgrill - Utemøbler - Homeroom.no
Handlekurv
Landmann

Kamado Keramisk Kullgrill

1 995NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Grill for den ambisiøse kullgrillelskeren. Rett modell. I tusenvis av år har keramiske ovner blitt brukt til matlaging i Asia. De tradisjonelle japanske ovnene kallas «mushikamado». På midten av 1900-tallet videreutviklet amerikanerne disse ovnene siden de kombinerte det beste fra to verdener. Keramisk ovn med grill. De allsidige såkalte «Kamado-grillene» så dagens lys. Selve ordet kamado er japansk for ovn. Utrolig varmeisolering. Denne grilltypen har en eksepsjonell isolering og varmeholding, noe som gjøre at det kreves mindre luft og kull. Fukten beholdes i grillen, noe som gir et saftig resultat. Utmerket grill for «slow cooking». Siden grillen er svært tett, er den dessuten egnet for røyking. Røykspon, deler eller små vedbiter plasseres oppå kullet for røyk. Kan brukes for direkte grilling hvor maten lages rett over glørne. En heftig kamadogrill i miniformat. Produsert av kraftig keramikk. Met emaljert grillrist og luftventil i rustfritt stål på grillskålen. På lokket sitter en robust ventil i støpejern for varmekontroll, samt et termometer. Grillen veier ca. 21 kg. Spesifikasjoner: - Miniatyr Kamado-grill - Produsert i ekstra kraftig keramikk - Ventil i støpejern - Lokk med termometer - Emaljert grillrist - Eksepsjonell isolering og varmeholding - Utmerket grill for «slow cooking» og røyking. - Grillflate: Ø 27 cm

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.