Rimelige nattbord online | Kjøp ditt nattbord hos oss | Homeroom.no
Handlekurv
Filter Sorter på
Stil
Alle varemerker
Farge
  • Brun
  • Grå
  • Gull
  • Hvit
  • Messing
  • Natur
Sorter på Relevans

NORDFORM

Linnea nattbord med 3 skuffer

1 199NOK 1 499NOK -20%

Ellos Home

Nattbord Thelma

1 399NOK

RGE

Nattbord Borneo

719NOK 799NOK -10%

Ellos Home

Nattbord Gabriella

1 499NOK

RGE

Nattbord Borneo

719NOK 799NOK -10%

Ellos Home

Nattbord Paul

1 399NOK

NORDFORM

Nattbord

799NOK 999NOK -20%

Kave Home

Nattbord, Image

2 299NOK

WOOOD

Nattbord Kluis

8 999NOK

Kave Home

Nattbord, Bruk Dia 33 cm

1 529,10NOK 1 699NOK -10%

Kave Home

Nattbord GERALD 40x60 mangotre/hvit

3 299NOK

Senger til alle

Det viktigste møbelet er det du bruker mest tid i. Vi sover gjennomsnittlig mellom en tredjedel og en fjerdedel av livet, derfor er det viktig at du har en seng som passer deg. Livet er for kort til å ikke sove godt!

Det er på tide med en ny seng når du våkner med vond rygg, eller føler deg trøtt og stiv i kroppen når du våkner om morgenen. Sitter smerten øverst i ryggen, er sengen din sannsynligvis for fast. Har du derimot vondt i korsryggen, er sengen antageligvis for myk. Det er viktig at kroppen får hvile avspent om natten, og ikke utsettes for trykk. Hvis sengen ikke gir kroppen riktig avlastning, vil musklene vekke seg selv og skifte stilling i løpet av natten for at musklene skal få slappe av.

En seng er en stor investering, og man vil derfor føle seg sikker på valget sitt. Vi har svenskproduserte kontinentalsenger, rammemadrasser og regulerbare senger av høy kvalitet som holder lenge til svært gode priser. Madrasser i skum eller lateks, og madrasser med pocketfjæring. Du får mye seng for pengene hos Homeroom!

Våre kontinentalsenger finnes i fast, medium/fast og medium. Hvilken fasthet du trenger avgjøres av lengde, vekt og sovestilling. Les mer om hvordan du velger riktig seng i vår Sengeguide!

I vårt store utvalg finner du også tilhørende produkter til sengen som for eksempel nattbord, sengegavl, sengelampe og et enormt utvalg av laken, sengesett og sengetepper for et komplett soverom.