Møbler og innredning – Skandinavias største utvalg online | Homeroom
Handlekurv
Gjør deg klar til å innrede for høsten
Vi har høstens hotteste interiørfavoritter
I høst blir vi inspirert av fem herlige interiørtrender. Innred soverom, stue, spiseplass eller kontor med akkurat dine favoritter. Med materialer som fløyel, tre og naturmaterialer skaper du en herlig stemning i hjemmet. Våg å utfordre med kontrastfarger og trendy keramikk så er du klar for høsten 2019!

Tre, tre, tre

Stikkordet for høsten er mye tre – inspirert av 70-tallet! Bland gjerne ulike treslag som furu, rotting og mangotre for å skape en naturlig og herlig følelse hjemme.
Se alle produkter

Runde og solide bord

Høsten 2019 er det helt riktig med «frodige» møbler, både når det gjelder sofaer, lenestoler og bord. Solide understell og runde eller ovale bordplater setter stilen på spiseplassen, gjerne sammen med stoler i fløyel.
Se alle produkter

Fløyel

Høstens «must haves» er fløyel i alle varianter. Fløyel er fortsatt en stor trend, og vi liker å velge og vrake i fløyel på både gardiner, møbler og puter!
Se alle produkter

Kontraster

Våg å skille deg ut og bryte av interiøret ved hjelp av farge og form. I høst setter vi «ton-i-ton» litt til side, og tenker kontraster istedenfor. En «statement-lampe» eller en lenestol i en spretten farge skaper liv i hjemmet, og akkurat nå er annerledes pyntesaker og personlige vaser hottere enn noensinne!
Se alle produkter

Gylne nyanser

Høstens fargepalett henter inspirasjon fra naturen med varme nyanser som sand og havre, men også av mer brente og gylne nyanser som rustrødt, gull og brunt. Skap en herlig balanse med en blanding av nøytrale farger og dype nyanser for en varm, hjemmekoselig stemning.
Se alle produkter