HomeroomNO
Handlekurv

Returer

Slik returnerer du

Vil du returnere en vare, skal det gjøres innen 30 dager, i originalforpakningen og med utfylt returseddel/etikett. Logg inn på Mine Sider/Mine Bestillinger, hvor du enten kan skrive ut eller bestille en returseddel/etikett som sendes til deg for varen/ordren det gjelder. Du slipper da å legge ut for returfrakten, og avgiften reguleres istedenfor ved tilbakebetalingen som skjer senest innen 14 dager.

Du betaler kun en returavgift som debiteres deg i etterkant, uansett pakkens størrelse eller antall artikler. Har vi gjort en feilekspedering er du ikke ansvarlig for noen avgifter med tanke på returfrakt.

Vennligst legg ved returseddelen i returen din, og pakk deretter inn returen i originalemballasjen før du returnerer varene. Returetiketten klistres deretter på emballasjen.

Forsendelser under ca. 20 kg som er levert av PostNord, leveres inn der du hentet pakken. For DHL, samt ved større og tyngre forsendelser over ca. 20 kg, kontakt speditøren for å avtale tid for henting. Opplysningene står på Returseddelen.

Beløpet tilbakebetales til samme kort som pengene ble trukket fra.