Møbler og innredning – Skandinavias største utvalg online | Homeroom
Handlekurv
Akkurat nå
10 innredningstips
Vi gir 10 tips for flott og funksjonell innredning.
2. Fyll ut store flater Det kan være vanskelig å møblere store rom. Skap rom i rommet ved å gruppere møblene på store tepper. Et tips for soverommet er å plassere fotskamler ved fotenden av sengen. Eller en benk som kan brukes til oppbevaring.
3. Innred etter fargeskala Bland gjerne fra ulike stiler, men hold deg til samme fargeskala! Våg å sette en farge på veggene for deretter å bygge en fargeskala på interiøret etter den! Det gir hjemmet mer sjel og hygge.
4. Våg å være personlig Ta utgangspunkt i din personlige stil og hva du liker. Våg å stole på egne følelser, og ikke overtenk – interiøret skal formes etter deg, ikke motsatt!

5. God belysning

Uansett hvor fint du bor – det trengs alltid god belysning! Det løfter nemlig stemningen, og gir et mer komfortabelt hjem.

6. Dekorer hjørnene

Tomme hjørner gjør ingen glad! Sett en stor plante, pidestall eller et sittemøbel i hjørnet for å gi det en mening.
7. Våg å prøve deg fram Mal veggene i favorittfargen eller innred med det mønsteret som gjør deg glad. Et hjem skal være levende, og har derfor godt av forandring!
8. Glem ikke det grønne Planter gjør hjemmet mer levende! Sett fram en skikkelig stor plante om du har store flater, eller la en klatreplante agere gardin i et solrikt vindu. Det kan nesten aldri bli for mange planter!
9. Skap hotellfølelse hjemme Det er ikke så vanskelig å lage en luksuriøs hotellfølelse – et godt grunnlag er å unne deg mange puter og sengetøy av god kvalitet!

10. Flere sitteplasser

En stue med mange sitteplasser føles mer levende og tiltalende! Ha derfor noen sittepuffer eller krakker i stua.