Møbler og innredning – Skandinavias største utvalg online | Homeroom
Handlekurv
Gjør deg klar for å innrede med vårens trender
Vi har vårens hotteste interiørfavoritter

I vår blir vi inspirert av fem herlige interiørtrender. Innred soverom, stue, spiseplass eller kontor med akkurat dine favoritter. Med frynser, fargeklatter og mangotre skaper du en herlig stemning i hjemmet. Våg å utfordre med dyriske former, og du er klar for våren 2020!

1. Bærekraftighet

Bevisst tenking er trendy i 2020! Klassisk design som kan vare lenge sammen med bærekraftige materialer og naturmaterialer skaper en god og bevisst base. Bland gjerne ved å også kjøpe brukt og gjenvunnet materiale for å skape din egen stil og redusere miljøpåvirkningen.

2. 80-tallet er tilbake!

Kombiner de mer sobre fargene og holdbare, klassiske møblene med 80-tallsvibber. La fargeklattene gjøre seg synlige i de små detaljene i hjemmet som puter og pynt. Fargene går i blått, grønt og rosa.

3. Den afrikanske naturen

Tre er fortsatt et av nøkkelordene i interiøret også i vår – inspirert av den afrikanske naturen! Bland gjerne ulike treslag som furu, rotting og mangotre med flettede kurver for å skape en naturlig og deilig følelse hjemme.

4. Go wild – dyr & dyremønster!

Dyremønster har vært et viktig innslag i interiøret de siste par årene. Våren 2020 tar vi med oss dyretrenden, men nå også i nye former. Lampeføtter, møbler og potter i dyrisk fasong gir rommet en spennende look.

5. Frynser & former

Våg å skille deg ut og bryte av interiøret ved hjelp av farge og form. Ulike pyntegjenstander, møbler i spennende former og hengende frynser er hottere enn noensinne!