Sängfabriken Kontinentalseng Royal Velvet New, Fast - Grå - Møbler - Homeroom.no
Handlekurv
Sängfabriken

Kontinentalseng Royal Velvet New, Fast

13 930NOK
-30%
Original price 19 900NOK
You save 5 970NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Royal Velvet kombinerer god komfort og god kvalitet med en pris som tiltaler mange. Denne modellen er en av Sängfabrikens mest eksklusive kontinentalsenger, og er håndlaget av dyktige håndverkere. Sengen er en kvalitetsseng som leveres med en fyldig, håndquiltet gavl i tidløs design. For å gi sengen en fantastisk sovekomfort, bygges denne kontinentalsengen med et dobbelt fjærsystem. Det doble fjærsystemet består av individuelle pocketfjærer med 7 komfortsoner for optimal trykkavlastning og elastisitet. Kantene er forsterket med kaldskum for utmerket stabilitet. Mellommadrassen, i bredden 160 og oppover, består av to kassetter i et felles trekk. Skjøten kan kjennes om du ligger midt i sengen. I tillegg medfølger det en tykk, vattert overmadrass i lateks og fibervatt for en herligere soveopplevelse. SPESIFIKASJON Modell: Kontinentalseng Overmadrass: ca. 9 cm tykk bestående av lateks og fibervatt. Springfjærmadrass: 18 cm høyt individuelt pocketfjærsystem med 7 komfortsoner. Forsterket med 3 cm tykt kaldskum rundt. Sengebunn: 12 cm ramme av furu fra Norrland, Sverige, og 13 cm høy individuell pocketfjæring. Gavl: Håndquiltet med knapper, ca. 13 cm tykk og en total høyde på ca. 135 cm inkludert ben. Ben: 12 cm champagnefargede i børstet aluminium. Sengens totale høyde: Ca. 73 cm inkludert ben.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.