Sängfabriken Royal Ground - Grå - Møbler - Homeroom.no
Handlekurv
Sängfabriken

Royal Ground

13 995NOK
-40%
Original price 23 995NOK
You save 10 000NOK
Gå til kassen
Hjemlevering 599NOK
Fraktkostnaden baseres på varens vekt
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Royal Ground er en av Sängfabrikens mest eksklusive kontinentalsenger, og er håndlaget av dyktige håndverkere på Sängfabriken i Valskog, Sverige. Royal Ground er en kvalitetsseng, og leveres med en solid, håndquiltet gavl i tidløs design. For å gi sengen fantastisk sovekomfort er denne kontinentalsengen bygget med et dobbelt fjærsystem. Med et øvre 7-soners, individuelt pocketfjærsystem og også et individuelt pocketfjærsystem i underdelen omfavner den kroppen på en smidig måte. Kantene er forsterket med kaldskum for utmerket stabilitet. I tillegg er det en tykk, vattert overmadrass i naturlateks og fibervatt for en herlig soveopplevelse. Innhold: Modell: Kontinentalseng Overmadrass: Naturlateks og fibervatt, total høyde 8-9 cm Springfjærmadrass: 7-soners individuelt pocketfjærsystem. 18 cm høy kjerne med 3 cm kaldskum rundt - total høyde 24 cm Sengebunn: 12 cm trestamme i furu fra Norrland, Sverige med 13 cm individuelt pocketfjærsystem med 3 cm kaldskum på toppen - total høyde 28 cm Gavl: Håndquiltet gavl med knapper. 13 cm tykk og total høyde på 135 cm inkludert ben. (Samme ben som brukes til sengen) Ben: 12 cm høye i aluminium Høyde på sengen: ca. 73 cm inkludert ben Stoff: Melva, 35 000 martindale.

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

  • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

  • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
  • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
  • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

  • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
  • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
  • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.