Vileda Mopp SuperMocio 3Action - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Vileda

Mopp SuperMocio 3Action

249NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Vileda SuperMocio 3 Action mopp med bøtte & utvrider Sveriges mest kjøpte mopp! Viledas SuperMocio 3Action gjør gulvene dine skinnende rene, raskt og enkelt. Perfekt til rom med vrien smuss, f.eks. baderommet, kjøkkenet og entreen. SuperMocio 3 Action er produsert i 3 forskjellige materialer for beste rengjøringsresultat, et non-woven-materiale med røde 3-dimensionale borrelåser som samler opp løse partikler, mikrofiber som løsner fet smuss og en rød sone som fjerner inngrodd smuss. Moppehodet er sitronformet for å gjøre det lettere å gjøre rent i hjørner og på andre vanskelige steder. Økt bredde på remsene øker dekningsområdet mot gulvet med 25% sammenlignet med tidligere versjoner av Supermicio, alt for å gjøre rengjøringen enda enklere. Moppehodet kan vaskes i maskin på 60°. Vileda® SuperMocio bøtte & utvrider er ergonomisk designet med strategisk plasserte håndtak og hellevennlig tut for å gjøre rengjøringen så enkel som mulig. Utvrideren omslutter moppen fra alle retninger som en tornado, og du får perfekt fuktet mopp og gulv som tørker raskere med minimal anstrengelse.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.