Bosch Råsaftsentrifuge Rustfri - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Bosch

Råsaftsentrifuge Rustfri

1 199NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Kraftig råsaftsentrifuge med stort påfyllingsrør til mindre bearbeiding av frukter og grønnsaker - Rask og enkel å bruke - Stort påfyllingsrør for frukt og grønt. Råvarene trenger ikke å forberedes, de kan bearbeides hele - Rustfri finmasket sil for utvinning av juice - Praktisk helletut med dryppstopp for å slippe søl på kjøkkenbenken - Ekstremt sikker: Maskinen fungerer bare hvis den er korrekt sammensatt med lokket stengt - To hastigheter for optimal bearbeidelse av både harde og myke frukter Ved 700 watt er motoren kraftig nok til å takle alle behov på kjøkkenet. Fra å strimle, rive, male, blande og mose til mer krevende retter. Elektronisk sikkerhetsavstenging forhindrer utilsiktet start av maskinen. Spesifikasjoner: - Presser saften ut av både frukt og grønnsaker - Sterk motor på 700 watt - To hastigheter for myke og harde frukter - Filterkurv i rustfritt stål for den beste juiceutvinningen - Stort materør på 73 mm for rask og enkel innmating av hele frukter og grønnsaker - Låsebøyle med høyt trykk i aluminium, forhindrer lekkasje - Helletut med dryppstopp som forhindrer søl på kjøkkenbenken - Juicekanne på 1,25 liter med skumavskiller - Automatisk utkast av avfallet - Stor avtagbar beholder på 2 liter til fruktkjøtt - Ledningsrom for smidig oppbevaring - Står stødig på sugeføtter av gummi - Safety Stop: Kan bare startes hvis alle deler er riktig montert, og stopper automatisk ved åpning - Ingen risiko for skader og søl - Lett å rengjøre: alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.