Bosch Stavmikser MSM2650B - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Bosch

Stavmikser MSM2650B

549NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

CleverMixx den allsidige stavmikseren for mer moro på kjøkkenet. Utmerket resultat - 600 Watt motor, lavt lydnivå, lav vekt og høy ytelse. - Mikser og moser raskt og effektivt med den innovative kniven QuattroBlade med fire knivblader. Komfort - CleverMixx er lett og komfortabel å håndtere. - Designet for å minske sprut og søl til et minimum. - Mikserfoten, ballongvispen, begeret og minihakkeren tåler oppvaskmaskin. Allsidighet - Enkel rengjøring: avtakbar mikserfot kan vaskes i oppvaskmaskin - Mikserfoten i rustfritt stål tåler varme og blir ikke misfarget - perfekt til å mikse en god gulrot- eller tomatsuppe. - 1 ballongvisp i rustfritt stål - Minihakker for urter, nøtter, løk, kjøtt, ost og mer. Takket være det medfølgende lokket kan den t.o.m. brukes til oppbevaring i kjøleskapet. - Gjennomsiktig skalert målebeger med lokk til oppbevaring i kjøleskap. Sikkerhet - Alle deler av plast som kommer i kontakt med matvarer er BPA-frie - Sikker montering av mikserfoten med bajonettlås.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.