Braun Kaffetrakter KF7020 Svart - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Braun

Kaffetrakter KF7020 Svart

799NOK
Gå til kassen
Hjemlevering 49NOK
Fraktkostnaden baseres på varens vekt
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Kaffetrakter i moderne svart design med optimalt bryggesystem for velsmakende og aromrik kaffe. for ekte kaffegourmeter som vil nyte av caféstemning hjemme. Gjør kaffestunden til en fest for sinnet. Fantastisk kaffebryggning, perfekt behagelig og slående moderne design. Med en Braun kaffetrakter kan du nyte uforglemmelig caféstemning hjemme. OptiBrew system Kaffetrakteren har det unike OptiBrew systemet som optimerer forholdet mellom temperatur, bryggetid og ekstrahering - for den perfekte kaffesmaken. Ved å bare løfte på lokket er det enkelt å sette inn et nytt filter og fylle på nymalt kaffe. Filterkurven kan også tas helt bort, noe som gjør det enda lettere å fylle på ny kaffe. Låse- og serveringssystemet gjør at kaffesmakene forblir i kolben samtidig som det er lett å servere. Takket være anti-dryppfunksjonen kan du når som helst i løpet av bryggingen helle opp en kopp kaffe uten å måtte avbryt traktingen Automatisk avstengning etter 40 minutter dersom du skulle glemme å skru den av. - 1000W - Auto off - Vannfiler - 12 kopper - Programmerbar timer - Mulighet til 1-4 kopper - Kalkverning

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

  • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

  • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
  • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
  • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

  • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
  • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
  • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.