Farge: Svart
Karakter 3.9 av 5
10
1 anmeldelse

Vegglampe Bazar

1 028 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 117 kr/md.
Les mer

Elpy

Levering 5-7 hverdager - Farge: Svart

PRISMATCH

Merkingen «PRISMATCH» innebærer at vi kontinuerlig arbeider for å matche prisen mot de største aktørene på markedet innen hver kategori. Det er ingen prisgaranti, men vi gjør vårt beste for å alltid matche mot dagens laveste pris – slik at du som kunde ved ethvert tilfelle skal føle at du gjør et godt valg når du velger å handle på Homeroom. Prisene og hvilke produkter som inkluderes oppdateres løpende, og er som standard unntatt fra kampanjer og rabattkoder.

Vegglampe Bazar

Vegglamper fra By Rydéns

Bazar er en karakteristisk og fantastisk vegglampe i metall, bestående av 3 justerbare ledd. Helt dratt ut er lampen 122 cm med dreibart lampehode. Mål på lampekuppelen: Høyde 37,5 cm og diameter 17 cm. Bazar inngår i en familien av flotte lamper som alle gir hjemmet karakter. Du trenger 1 lyspære (ikke inkludert). Sokkel: E27 og maks watt: 42. Transparent ledning, ledningslengde 2 meter.

Artikkelnummer: 1582156-02-0
Last ned høyoppløst bilde Monteringsanvisning

Dette mener andre

3.9 basert på 10 karaktergivninger
 • Karakter 5 av 5

  Funksjonell og kul lampe!

  Jeg kjøpte denne for to uker siden, til bruk i skråtak. og er svært fornøyd. Den kan vinkles i flere ledd, er både kul og funksjonell, og gir godt lys.

  Svart

  UmaPuma kjøpte

  Svart

  UmaPuma — 2019-11-04