Champion Nutrition Blender Pro Digital - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Champion

Nutrition Blender Pro Digital

999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Nå finnes det ingen unnskyldninger - med Champion Nutri Pro kan du skape fantastiske juicer, smoothies etc. på bare noen sekunder. Med en effekt på hele 1200W og de patenterte knivbladene, knuser maskinen alle ingredienser uten problem. Is, nøtter og andre harde ingredienser er ingen match! Om du ikke vil at noen av næringsstoffene eller vitaminene skal gå til spille, som de ofte gjør med f.eks juice-sentrifuger og andre typer juicemaskiner, da er dette produktet for deg! Maskinen er utstyrt med Auto-IQ teknologi som innebærer at du bare trenger å legge i ditt favorittilbehør i beholderen og skru den fast den på blenderen, resten tar Auto-IQ programmet hånd om. Programmene har unike miksermønster som sørger for at alle ingredienser mikses på en perfekt måte. Champion Nutri Pro leveres komplett med 3 ulike beholdere: 0,5l, 0.8l samt 1.0l, samtlige produsert i BPA fri Tritan plast. Dessuten følger det med både oppbevaring, lokk med tut samt det patenterte knivbladet. Alle løse deler kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskin. - Effekt på 1200W - Enkel å rengjøre - Inkluderer: 1x500ml, 1x800ml og 1 x 1000ml beholder bsamt knivbladsenhet. <a href=http://pdf.order.se/pdf/CHNB500_EG.pdf target=_blank>EG-försäkran <a href=http://pdf.order.se/pdf/CHNB500_Manual.pdf target=_blank>Användarmanual

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.