Champion Vannkoker Glass 1,7 l CHVK210 - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Champion

Vannkoker Glass 1,7 l CHVK210

299NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Champion CHVK210 er en fin vannkoker med en Kanne i glass. Takket være glasskannen kan du følge hele oppvarmingen, den blå ledbelysningen i bunnen forvandler boblene i vannet til et vakkert skue. Med et volum på 1,7 l har du en vannkoker som passer utmerket ved alle anledninger. Med den gjennomsiktige kannen er det enkelt å kontrollere vannivået, og også følge hele oppvarmingsprosessen. Blå belysning Den blå LED-belysningen i bunnen av kannen legger til en moderne og vakker touch til vannkokeren. Den subtile blå belysningen gir ekstra liv til boblene i det kokende vannet, og gjør Champions vannkoker i glass til et utmerket komplement til alle kjøkken. Spesifikasjoner: - Strøm: 220-240V/50Hz - Watt: 1850-2200W - Kapasitet: 1.7L - 360º graders roterende base - Varmebestandig glasskanne - Skjult varmeelement - Tørrkokingssikring - Automatisk avstengning ved kokning - Blå LED-belysning

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.