Ellos Home Brett Terrazzo Tray Circle Blair Ø 23 cm - Grå - Dekor - Homeroom.no
Handlekurv
Ellos Home

Brett Terrazzo Tray Circle Blair Ø 23 cm

149NOK
-40%
Original price 249NOK
You save 100NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Brett av terrazzo med steiner i ulike grå nyanser. Brettet kan brukes som bordpynt eller som serveringsbrett. Det tåler også varme og kan brukes som kjeleunderlag. Mål: Ø 23 cm, høyde 1 cm. Kun håndvask. Vedlikeholdsråd terrazzo: En ny plate eller brett skal alltid behandles et par ganger i begynnelsen. Behandle med f.eks. en polish beregnet for steinflater. Det finner du i velassorterte butikker. Du kan også stryke på et tynt lag parafinolje, ev. grønnsåpe. La oljen ligge på overflaten en stund. Tørk av og poler. Behandlingen er viktig for å gjøre overflaten motstandsdyktig mot søl, samt at den fjerner ev. flekker som i enkelte tilfeller kan framtre ved produksjon/pakking. Terrazzo er et porøst materiale som er sensitivt mot søl. Tørk derfor opp ev. søl umiddelbart. Terrazzo er også sensitivt mot syrer. Bruk derfor aldri sure rengjøringsmidler, og vær forsiktig med andre sure væsker som vin, eddik, fruktjuice, kaffe etc. Bruk en klut som er fuktet med vann ved daglig rengjøring.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.