Farge: Børstet messing
Karakter 4.5 av 5
2
1 anmeldelse

Vegglampe Hubble 2

927 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 108 kr/md.
Les mer

Elpy

Levering 5-7 hverdager - Farge: Børstet messing

PRISMATCH

Merkingen «PRISMATCH» innebærer at vi kontinuerlig arbeider for å matche prisen mot de største aktørene på markedet innen hver kategori. Det er ingen prisgaranti, men vi gjør vårt beste for å alltid matche mot dagens laveste pris – slik at du som kunde ved ethvert tilfelle skal føle at du gjør et godt valg når du velger å handle på Homeroom. Prisene og hvilke produkter som inkluderes oppdateres løpende, og er som standard unntatt fra kampanjer og rabattkoder.

Vegglamper fra Globen Lighting

Vegglampen Hubble 2 Hubble er en moderne vegglampe med to tubeformede og riflede skjermer av metall. Skjermene kan vinkles i høyde- og sideledd. Lampen har en 200 cm lang tekstilkledd ledning med stikkontakt. Bryterne er plassert på veggplaten (on/off, ikke dimmer). Lampen kan enkelt brukes for fast installasjon hvis ønskelig. Design: Patrick Hall. Sokkel: 2xGU10 28W. Lyspære ikke inkludert.

Artikkelnummer: 1689898-04-0
Last ned høyoppløst bilde

Dette mener andre

4.5 basert på 2 karaktergivninger
 • Karakter 4 av 5 Verifierad kjøpere

  Fin lampe, men...

  Veldig fin lampe. Fargen stemmer bra overens med bildene. Den var lett å henge opp. MEN når pærene skal inn, starter problemene. Riktignok følger det med en sugekopp til å feste dem…

  Børstet messing

  Rannveig H kjøpte

  Børstet messing

  Rannveig H — 2023-08-12