Farge: Black mdf / metall
Karakter 4.3 av 5
13
2 omtaler

Vegglampe Hubble

503 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 72 kr/md.
Les mer

Elpy

Levering 5-7 hverdager - Farge: Black mdf / metall

PRISMATCH

Merkingen «PRISMATCH» innebærer at vi kontinuerlig arbeider for å matche prisen mot de største aktørene på markedet innen hver kategori. Det er ingen prisgaranti, men vi gjør vårt beste for å alltid matche mot dagens laveste pris – slik at du som kunde ved ethvert tilfelle skal føle at du gjør et godt valg når du velger å handle på Homeroom. Prisene og hvilke produkter som inkluderes oppdateres løpende, og er som standard unntatt fra kampanjer og rabattkoder.

Vegglampe Hubble

Vegglamper fra Globen Lighting

Hubble er en moderne vegglampe med tubeformet, enkel riflet skjerm i metall. Skjermen kan vinkles i høyde- og sideledd. Lampen er i matt lakkert metall, og har en 200 cm lang tekstilkledd ledning samt bryter på veggplaten. Bredde 10 cm, dybde 17 cm og høyde 15 cm. Sokkel: 1xGU10. Maks 28W. Lyspære er ikke inkludert.

Artikkelnummer: 1624105-03-0
Last ned høyoppløst bilde

Dette mener andre

4.3 basert på 13 karaktergivninger
 • Karakter 5 av 5

  Passer perfekt

  De passet perfekt inn, gle rett inn i veggfargen som var ønskelig. Kjøpte også ledpærer til. Passet supert på soverommet og et behagelig lys.

  Beige/krom

  CamillaRB kjøpte

  Beige/krom

  CamillaRB — 2023-04-10

 • Karakter 5 av 5

  Veldig fine!

  Disse har hengt oppe et par uker nå og jeg er veldig fornøyd! Jeg liker at de ikke er "bitte små" som slike lamper ofte er, også falt jeg veldig for designet!

  Hvit/krom

  Idaada kjøpte

  Hvit/krom

  Idaada — 2022-11-07