Kenwood Kjøkkenmaskin 800W FDP300WH - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Kenwood

Kjøkkenmaskin 800W FDP300WH

699NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Du vil ha en liten, rask og stilfull kjøkkenmaskin som passer kjøkkenet. Så vi skapte denne kraftige lille mikseren, med Kenwoods rett-i-bollen driversystem, for å gjøre det mye enklere for deg å lage god mat, hver dag. Bare deler av høyeste kvalitet benyttes for å produsere Kenwoods Multipro kjøkkenmaskin - FDP300WH er ingenting unntatt. Alle avtagbare deler kan puttes i oppvaskmaskinen for rengjøring og kniven i rustfritt stål holder seg skarp så lenge det kreves. Sist men ikke minst, den ser stilfull ut på kjøkkenet. Denne Multipro Compact kjøkkenmaskinen FDP300WH er perfekt om du har et lite kjøkken men likevel vil stole på Kenwoods betrodde varemerke for å hjelpe deg med dine favorittretter. Den har en 800W motor med opptil ni ulike funksjoner og har en 2,0 liters bolle. - 800W - 2 liters bolle - 2 hastigheter + Puls - Rustfrie plater - Deler tåler maskinvask

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.