Åpne peiser online | Kjøp åpen peis hos oss | Homeroom.no
Handlekurv
Filter Sorter på
Stil
Alle varemerker
Farge
  • Hvit
  • Svart
Sorter på Relevans

Åpne peiser (2)

2 treff

Skap en ny, fantastisk stemning hjemme med våre åpne peiser. Homeroom – ditt valg!

Ellos Home

Åpen peis Cambridge

4 319NOK 4 999NOK -10%

Ellos Home

Åpen peis Cambridge

4 319NOK 4 999NOK -10%

Møbler online

Møbler skal passe oss like godt som favorittklærne våre. Sofaen skal være like deilig å krype opp i som å kle på seg den deiligste buksa. Valget av møbler gir hjemmet din personlige touch. Hos oss finner du stilige møbler for å skape din egen stil hjemme og lage et hjem som du trives i!

Billige møbler online eller designmøbler fra kjente varemerker? Uansett hva du ønsker har Homeroom det meste av det du leter etter. Vi har møbler i alle slags former, stiler og farger. På Homeroom gjør vi vårt beste for å tilby fine og spesielle møbler som kan brukes for å få sving på sakene hjemme hos deg. Det kan være et vakkert skap til kjøkkenet, stoler i fløyel til spisestua, eller en vakker skjenk til gangen. Hyller, hylleplan og konsoller er også populære møbler som gir mye lagringsplass, og som kan se veldig elegant ut! Skap en fantastisk innredning, og finn riktig møbel til ditt formål på Homeroom.

Vi har et utvalg av møbler for alle hjemmets rom og behov. Stue, soverom, spisestue, barnerom, kjøkken, gjesterom, balkong eller gang – alle rom har en ting felles. De skal innredes med vakre og praktiske møbler. Her finnes alt fra bord, stoler, sofaer, senger, lenestoler, puffer, spisegrupper og andre møbler for enhver smak. Vil du skape mer plass med en deilig sovesofa i stua, eller ønsker du en stor seng for å få plass til hele familien på soverommet? Oppdag dine favoritter i vårt brede møbelutvalg av senger, nattbord, tv-benker, sofabord, skrivebord og oppbevaringsmøbler. Kombiner gjerne møblene med våre fantastiske tepper.

På Homeroom handler du møbler enkelt og smidig. Oppdag møbler på Homeroom nå!