Sengerammer online | Kjøp en sengeramme hos oss | Homeroom.no
Handlekurv
Filter Sorter på
Størrelse
Alle varemerker
Farge
  • Blå
  • Hvit
  • Natur
  • Svart
Sorter på Relevans

Sengerammer (8)

8 treff

På tide å ommøblere på soverommet? La deg inspirere av vårt sortiment innen sengerammer. Miks & match uten begrensninger!

Karup Design

Seng Ziggy 140, natur

7 290NOK

Karup Design

Sengeramme Peek 140 m/sengelampe, natur

7 590NOK

Homeroom

Sengeramme Lyon

1 519NOK 1 899NOK -20%

Homeroom

Sengeramme Lyon

1 519NOK 1 899NOK -20%

Karup Design

Sengeramme Peek 140 m. sengelampe, svart

7 590NOK

Karup Design

Seng Ziggy 140, svart

7 290NOK

Kave Home

Seng LYDIA 150x190 mørk oliven

5 399,10NOK 6 999NOK -20%

Kave Home

LYDIA 160 Kontinentalseng Lys blå

7 199,10NOK 8 999NOK -20%

Senger til alle

Det viktigste møbelet er det du bruker mest tid i. Vi sover gjennomsnittlig mellom en tredjedel og en fjerdedel av livet, derfor er det viktig at du har en seng som passer deg. Livet er for kort til å ikke sove godt!

Det er på tide med en ny seng når du våkner med vond rygg, eller føler deg trøtt og stiv i kroppen når du våkner om morgenen. Sitter smerten øverst i ryggen, er sengen din sannsynligvis for fast. Har du derimot vondt i korsryggen, er sengen antageligvis for myk. Det er viktig at kroppen får hvile avspent om natten, og ikke utsettes for trykk. Hvis sengen ikke gir kroppen riktig avlastning, vil musklene vekke seg selv og skifte stilling i løpet av natten for at musklene skal få slappe av.

En seng er en stor investering, og man vil derfor føle seg sikker på valget sitt. Vi har svenskproduserte kontinentalsenger, rammemadrasser og regulerbare senger av høy kvalitet som holder lenge til svært gode priser. Madrasser i skum eller lateks, og madrasser med pocketfjæring. Du får mye seng for pengene hos Homeroom!

Våre kontinentalsenger finnes i fast, medium/fast og medium. Hvilken fasthet du trenger avgjøres av lengde, vekt og sovestilling. Les mer om hvordan du velger riktig seng i vår Sengeguide!

I vårt store utvalg finner du også tilhørende produkter til sengen som for eksempel nattbord, sengegavl, sengelampe og et enormt utvalg av laken, sengesett og sengetepper for et komplett soverom.