Philips Juicemaskin HR1836/00 Aluminium - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Philips

Juicemaskin HR1836/00 Aluminium

999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Mest mulig juice. Minst mulig arbeid. Kompakt design med alt-i-ett Alt du forventer deg av en juicer mye juice, rengjøring i løpet av 1 min en kompakt design som er halvparten så stor! Nyt sunn, hjemmelaget juice hver dag. Fersk juice hver dag -Kompakt juicer som alltid er for hånden på kjøkkenbenken -Juice rett i glasset -Lag opptil 1,5 l om gangen Ren i løpet av ett minutt! -QuickClean-teknologi med elektropolert sil -Alt fruktkjøttet samles på ett sted for enkel fjerning -Rask og enkel montering av alle deler -Jevne overflater og materialer som er enkle å rengjøre Lett å bruke -Dryppstopp som forhindrer at juice drypper -Enkel kontroll av fruktkjøtt med gjennomsiktig fruktkjøttbeholder -Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.