Philips Kjøkkenmaskin (HR7778/00) - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Philips

Kjøkkenmaskin (HR7778/00)

2 995NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Størst mulig utvalg av oppskrifter, minst mulig anstrengelse. Lag hjemmebakte brød, kaker, drikker og mer. Denne foodprocessoren i Philips Avance-serien er den allsidige løsningen for det du trenger på kjøkkenet. Den har en ny, nyskapende eltekrok i metall, en kraftig motor på 1000 W, og en ettrykks autoknapp for deig. Nå er det svært enkelt å lage hjemmebakte brød og kaker -Dobbel ballongvisp til krem og eggehviter -Eltekrok i metall for perfekt brøddeig -Knivenhet for miksing og blanding av kakedeig Ha full kontroll på effekt- og hastighetsinnstillingene -PowerChop-teknologien gir førsteklasses hakkeytelse -Ettrykks autoknapper til brøddeig, visping og is Enkel tilberedning og rengjøring uten anstrengelse -Ekstra store plater på 18 cm for raskere gjennomføring av alle ingredienser -Tilbehør som kan vaskes i oppvaskmaskin -3,4 l bolle og 2,2 l mikserkanne for porsjoner i familiestørrelse Nøye utvalgte tilbehør for de beste resultatene -4 ekstra skiver i rustfritt stål medfølger -Sitruspresse og sentrifugal juicer med maskefilter og kapasitet til 6 glass

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.