Pureflame Elektrisk lighter «LYX» Gold - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Pureflame

Elektrisk lighter «LYX» Gold

349NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Skjønnhet møter miljø Produsenten ville skape noe vakkert da de designet PureFlame X USB-lighter, og samtidig ta vare på planeten. PureFame X er av gjenvunnet materiale, og har en overflate med høyglanspolert metall som skaper skjønnhet. Sikkerhet er viktig for produsenten, derfor sørget de for at lighteren har doble sikkerhetsbrytere. En iskald nyhet ble akkurat varm Konvensjonelle lightere blir ofte svært varme. Med PureFlame kan du unngå dette. Den har ingen flamme, PureFlame-lighteren er svalere og gjør det lettere å bruke den fra alle vinkler. Perfekt for å tenne små kakelys der det kan bli for høy varme og flamme med en vanlig lighter som fører til at lysene smelter ned fort. Framtiden er ren energi På tide å avskaffe fossilt brensel, og gå for ren energi. PureFlame USB-lighter lades med standard USB-ledning. Bruk den medfølgende ledningen, og lad lighteren når den er tom for strøm. Pureflame sier i fra når den er fulladet med LED-indikatoren. Ingen flamme, ingen gass, ingen problemer. Til forskjell fra konvensjonelle tennere som bruker brannfarlige gass, har PureFlame et oppladbart litiumionbatteri. Ingen flamme, ingen sot. Derfor er Pureflame perfekt for å tenne stormlys, peis og lignende. Hvordan fungerer det? Når strømmen hopper mellom 2 punkter på en strømledning, ioniseres luften og en signifikant flamme skapes som også gir høy varme. Hoppets avstand bestemmer også bruk, strømforbruk og lyden PureFlame leverer. Her finnes det ideelle forholdet mellom disse faktorene for å gi best mulig opplevelse. Spesifikasjoner: - Oppladbar - Lithium-Ion-batteri - 19 cm - Usb-ledning medfølger - gjenvunnet materiale - Gripevennlig - Doble sikkerhetsbrytere

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.