Russell Hobbs Blender NutriBoost - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Russell Hobbs

Blender NutriBoost

799NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Det har aldri vært enklere å utvikle gode matvaner enn med den fantastiske Russell Hobbs NutriBoost. Den lager smoothies, supper, sauser og lekre næringsrike drikker raskt og enkelt uten å tape noen verdifulle vitaminer. Å få i seg riktige næringsemner hver dag kan forbedre helsen din, utseendet ditt og hvordan du har det. NutriBoost er et perfekt produkt for mennesker som vil nyte ferske dagligvarer i kosten sin uten store problemer. Dette avanserte apparatet sørger for at all den gode smaken og vitaminene fra frukt og grønnsaker havner i drikken din. Det har også et tannet blad som er bra for riving av ost, maling av kaffebønner og for å hakke nøtter. Det leveres med 5 beholdere - 3 store og 2 små - en til hvert familiemedlem, og dessuten et utvalg av lokk til bruk for enhver anledning, fra lagring til servering. Det er også et shakerlokk med hull som er egnet for ost, sjokolade og krydder, og det er et reiselokk med en drikketut og lokk. Med så mange bruksområder vil dette hendige apparatet vise seg uvurderlig for den helsebevisste familien. Spesifikasjoner: - 15 delers sett inneholder: - 1 x 700W baseenhet i børstet rustfritt stål - 3x 700 ml store beholdere - 2x 350 ml små beholdere - 1 x 4-bladet kniv - 1 x tannet blad - 3 x faste lokk - 1 x reiselokk med drikketut - 1 x shakerlokk med hull - 2 x lepperinger Alle delene (unntatt baseenheten) kan vaskes i oppvaskmaskin

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.