Russell Hobbs Slow Cooker - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Russell Hobbs

Slow Cooker

599NOK
Gå til kassen
Hjemlevering 49NOK
Fraktkostnaden baseres på varens vekt
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Hva sier du til å komme hjem til ferdig middag etter en lang arbeidsdag? Med Maxi cook slow cooker på hele 6 liter kan du forberede maten i forveien, og spise når det passer deg og familien din. Uansett om du har mange munner å mette, eller vil lage mat for flere dager framover, er denne magiske gryten riktig produkt for deg som vil bruke tiden på annet enn matlaging. Forbered maten om morgenen og kom hjem til en gryte som med lav temperatur har blitt laget i løpet av dagen. Gryten i aluminium kan plasseres direkte på komfyrplaten for å forsteke kjøttet, for siden å lages med lav temperatur for å få til det perfekte, møre kjøttet som nesten smelter på tungen. Har du ikke prøvd en slow cooker, er det på tide å gjøre det. Det har aldri vært enklere å få til perfekte gryter, og med Maxi cook slow cooker kan du lage opptil 8 porsjoner. - 6 liters kapasitet - Digital timer - Kjele som kan brukes på komfyren - 3 temperaturer - Elegant design - 200W

  • Garanti: Garanti 1 år. Spar på følgeseddelen.

Faktura

Med faktura får du inntil 60 dagers betalingsfrist.

  • Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Du får fakturaen din i slutten av påfølgende måned etter kjøp.

  • Faktura sendes via e-post.

Delbetaling

Delbetal rentefritt i inntil 12 måneder

  • Du kan velge å delbetale rentefritt i inntil 12 måneder, eller velge lengre tid med lav rente.
  • Det er med andre ord først når du har mottatt varene at du bestemmer hvordan du vil betale
  • Hvis du er registrert i den digitale postkassen Digiport, sendes fakturaer og informasjon fra Resurs Bank dit. Hvis ikke får du faktura per post.

Kortbetaling

Betal direkte i kassen, sikkert & trygt med kort

  • Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i de nordiske landene.
  • Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling.
  • Vi krypterer alltid kortnummeret, noe som gjør kjøpet sikkert.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.