Tefal Jamie Oliver Everyday SS Frypan 26 cm - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Tefal

Jamie Oliver Everyday SS Frypan 26 cm

399NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Nå kan du få best mulig resultat med stekepannen fra Jamie Olivers Everyday-serie Den er produsert i rustfritt stål slik at du får best mulig holdbarhet, derav navnet Everyday. Det indikerer at den tåler bruk hver dag. Et slitesterkt materiale hvor bunnen er i tre lag. Det gir høy kvalitet og god varmefordeling. Stekepannen er utstyrt med Tefals ThermoSpot-teknologi som gir deg en perfekt oppvarmet panne, og bevarer både smak og næringsstoffer. Non-stick-belegget gjør den også lett å benytte seg av siden den er enkel å gjøre ren og maten ikke brenner seg fast. Du kan få stekepannen i flere størrelser, og den kan brukes på alle varmekilder. Spesifikasjon: - Med titan non-stick-belegg - Slitesterkt materiale - Fungerer på alle varmekilder - 26 cm

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

  • Ingen fakturagebyr
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

  • Betal fleksibelt i din egen takt!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

  • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
  • Prøv først og betal siden
  • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
  • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.