Tvins Dampmopp H2O Mop HD - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Tvins

Dampmopp H2O Mop HD

1 185NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Ren damp og kan raskt og smidig forvandles til et kraftfullt bærbart dampapparat. Med en enkel avtagbar vannbeholder, et fellbart håndtak for enkel oppbevaring, et innebygd vannfilter og en praktisk dampstyring med Constant Steam Flow-teknikk kan den sikkert og effektivt brukes i alle hjem for rengjøring med hjelp av ren dampkraft. Rengjør uten til kjemikalier noe som hjelper med å holde hjemmet rent på en miljøvennlig måte samtidig som du sparer penger! Med brukervennlige funksjoner som avtagbar vannbeholder, bærbart dampapparat med og fellbart håndtak får den støvsugingen til å gå som en dans. Enklere kan det ikke bli! Fem fantastiske funksjon! - Digital dampinnstilling med tre nivåer (lav, middels, høy) gir HD-rengjøring på alle typer gulv - Med det bærbare dampapparatet med hurtigutløsning kan du enkelt rengjøre alle flater i hjemmet - Uttagbar vannbeholder med høy kapasitet, LED-bakgrundsbelysning og vannfilter gir den lengste rengjøringen til nå: opptil 15 20 minutter - Mopphodet i smidig design med sjenerøs rengjøring på 31 cm for rask og enkel rengjøring - Fellbart håndtak for enkel oppbevaring

 • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

 • Ingen fakturagebyr
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

 • Betal fleksibelt i din egen takt!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

 • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
 • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.