Tvins Dampmopp H2O Mop X5 Svart - Kjøkken & husholdning - Homeroom.no
Handlekurv
Tvins

Dampmopp H2O Mop X5 Svart

999NOK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

H2O Mop X5 er den nye, fantastiske damprengjøringsmaskinen som samler hele fem ulike rengjøringsredskaper i ett! Den er lett og smidig, kommer til overalt, og er dessuten utrolig enkel å bruke. H2O Mop X5 fungerer på alle overflater i hjemmet ditt, og den både rengjør og desinfiserer. Ettersom den kun bruker rent vann, kan du si farvel til dyre og miljøskadelige rengjøringsmidler og kjemikalier. Med dette allsidige rengjøringsredskapet trenger du aldri å bekymre deg for at rengjøringen skal være tung, strevsom eller kjedelig. H2O Mop X5 er fem dampapparater i ett! Den er utrolig allsidig og kan brukes i hele huset. H2O MOP® X5 med et innebygd bærbart dampapparat gir ikke bare gulvflater som marmor, fliser, stein, linoleum, forseglede tregulv og parkett skikkelig rengjøring, den kan også brukes for å få nesten hele huset klinisk rent! H2O MOP® X5 renser og rengjør meget mer effektivt ved å forvandle vann til damp. Moppkluten av mikrofiber gir ekstra absorberingskraft. Når dampmoppen kommer i kontakt med gulvflaten, fjerner den støv og smuss på bare noen sekunder. Du trenger bare å løsne dampenheten fra H20-baseenheten så har du et kraftig håndholdt dampapparat. I en håndvending kan du løsne inngrodd skitt på komfyren, desinfisere barnas leker, rense fugene på fliser og til og med damprense persiennene. Sett på teppeglideren, og forvandle den til en tepperenser. H2O Mop X5 er fem rengjøringsredskaper i ett! Når du bestiller får du alt dette: En fantastisk damprengjøringsmaskin med teppeglider, jetmunnstykke med tilhørende koster i nylon og messing, støv- og poleringsredskap, vindus- og speilpussetilbehør samt tilbehør for klær og møbeltekstiler.

 • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Betal om 14 dager

Ingen fakturagebyr

 • Ingen fakturagebyr
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Del opp

Delbetal fleksibelt

 • Betal fleksibelt i din egen takt!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen

Betal i slutten av måneden (29 kr)

Handle nå – betal senere

 • Betal i slutten av måneden – etter lønning!
 • Prøv først og betal siden
 • Betal umiddelbart, utsett eller del opp betalingen
 • Få alle dine kjøp på samme månedsfaktura
Elpy er et varemerke i Ellos Group AB, og tar hånd om smidige betalinger i alle gruppens selskaper.

Leveringsmåte

En bestilling kan bli delt i ulike leveringer ettersom varene kan plukkes fra forskjellige varelagre. Vi leverer til den adressen du har registrert på homeroom.no. For tiden tilbyr vi hjemlevering. Du blir kontaktet av transportøren før levering. Hjemkjøring krever at du bor langs farbar vei. Ved bestilling av produkter som veier under 2 kg kan du velge levering til ditt nærmeste utleveringssted. Hjemlevering skjer på dagtid mellom 8 og 17 til husets port/tomtegrense. Mindre varer mellom 0–2 kg kan leveres med PostNord til nærmeste utleveringssted. Ved kassen vises leveringsalternativer for valgt adresse, og leveringen bestilles innen bestillingen sluttføres.

Når bestillingen din er klar til å kjøres ut, sender vi en SMS til deg slik at du kan velge hvilken dag du ønsker leveringen din, denne SMS vil som regel komme 2-3 dager i forveien. PostNord vil ringe 30 minutter før de vil ankomme adressen som står på orderen. Alternativer med hjemlevering gjelder for større/tyngre varer om du bor langs en kjørbar vei på øyen.