Created with Fabric.js 4.6.0
 inspirasjon stories amanda emilias

Amanda er interiørstylisten som bor på Österlen i Sverige. På Instagram-kontoen @aamandaemilias deler hun innredningsinspirasjon fra hjemmet sitt. Et lyst hjem med sobre farger – du kommer garantert til å bli inspirert når du titter innom hjemme hos Amanda!

 inspirasjon stories amanda emilias



Hvilke farger / nyanser er viktig for deg å ha i hjemmet? Er det en spesiell aksentfarge du vil ta inn i hjemmet når våren er på vei?
Jeg har ganske nøytrale jordnære nyanser hjemme, og liker å holde en nøytral base og heller legge til små fargeklatter. Jeg har valgt å prøve å få inn litt blått her hjemme!

Hva tenkte du da du valgte produkter fra Pastill? Hvordan har du valgt å bruke dem i innredningen?
Sofabordet var et selvsagt valg da det lyser veldig mye opp samtidig som materialet i metall gir litt hardere inntrykk mot det fluffy teppet og sofaen. Jeg liker å bryte av og blande ulike materialer for å skape kontraster.

Hva tror du blir vårens trend innen innredning? Noen spesiell form eller farge?
Jeg tipper vårens trend blir lekne former og fargeglade detaljer. Blåfargen tror jeg lever videre også dette året, det samme gjelder pastellfarger.

Hva er din største inspirasjonskilde når du innreder?
Utrolig vanskelig spørsmål. Jeg blir hver dag inspirert av dyktige mennesker via Instagram og Pinterest. Jeg prøver ut fra det å skape mitt eget hjem med MIN stil slik at det blir personlig og akkurat som jeg liker det.

  • Pastill Uma mini veggspeil 55x45 cm

    1 179 NOK
  • Pastill Margot rundt sidebord, diameter 45 cm

    1 819 NOK

    +4 farger

  • Pastill Betty loungestol i formbøyd tre

    4 599 NOK
  • Pastill Bonjour loungestol

    4 599 NOK
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    2 349 NOK