Created with Fabric.js 4.6.0
 inspirasjon stories erik josefsson


Interiørstylisten Erik inspirerer følgerne sine på Instagram-kontoen @erinterior. Eriks fargesprakende hjem i Göteborg står for det meste av innholdet, og det er vi glade for!


 inspirasjon stories erik josefsson



Hvilke farger / nyanser er viktig for deg å ha i hjemmet? Er det en spesiell aksentfarge du vil ta inn i hjemmet når våren er på vei?
Jeg liker nok alle farger, som regel mer varme nyanser enn kalde. Akkurat nå elsker jeg likevel mange klare farger som lyseblått og signalrødt. Det føles herlig og forfriskende nå til våren!

Hva tenkte du da du valgte produkter fra Pastill? Hvordan har du valgt å bruke dem i innredningen?
Jeg valgte en stor sittepuff og et lyseblått sidebord. Man kan aldri ha for mange sidebord. Det er så herlig å kunne variere innredningen med å løfte frem et lite sidebord f.eks. foran sofaen. Den store sittepuffen føles også som et perfekt komplement til stua. Jeg liker ikke for store sofaer, men innreder heller med flere forskjellige sittemøbler. Når ingen sitter på den, er den dessuten perfekt å bruke som fotskammel foran sofaen når man ser på TV.

Hva tror du blir vårens trend innen innredning? Noen spesiell form eller farge?
Jeg håper iallfall at den nye trenden blir at mange våger mer, slutter å være engstelige og tør å innrede personlig.

Hva er din største inspirasjonskilde når du innreder?
Det er vanskelig å nevne en ting som inspirerer – det er så mye rundt oss som jeg kan bli inspirert av. Instagram, en restaurant eller hotell, en fin fargekombinasjon på et bilde eller på en bygning. Kun fantasien setter grenser.

  • Pastill Gia puff i lin

    4 299 NOK

    +1 farge

  • Pastill Margot rundt sidebord, diameter 45 cm

    1 819 NOK

    +4 farger

  • Pastill Gia lenestol i lin

    11 799 NOK
  • Pastill Gia sofa i lin, 3,5-seter

    21 399 NOK

    +1 farge

  • Pastill Lucie sidebord 45x40 cm

    3 199 NOK