Created with Fabric.js 4.6.0
 inspirasjon stories viktoria holmgren

Viktoria Holmgren jobber som influenser, stylist og fotograf, noe som også er hennes største interesser. Hun bor utenfor Umeå sammen med mann og to barn. Viktoria driver også en blogg der hun deler sine interesser.

 inspirasjon stories viktoria holmgren


Vi har stilt Viktoria noen spørsmål, og slik svarer hun


1. Fortell kort om deg selv
Jeg heter Viktoria Holmgren og er 35 år. Jeg bor på et sted i Västerbotten! Mine store interesser er foto, interiør og hage, og jeg deler prosjektene mine på Instagram!

2. Hvor finner du inspirasjon til innredningen?
Hvor som helst, men ofte hjemme hos andre, på Instagram og på loppemarkeder. Jeg syns det er gøy å forandre med enkle midler, flytte rundt på det jeg allerede har, gjøre loppiskupp, male om eller rett og slett lage noe! Det begynner ofte med noe lite, og så blir jeg liksom inspirert av farten!

3. Hvordan har du tenkt når du har innredet?
Jeg syns den mest interessante innredningen er når man får blande både nytt og gammelt, personlige favoritter mikset med trendy detaljer. Litt klisje, liksom. Men det gjelder å våge å skille seg litt ut også. Ingen vil vel bo i en katalog som er mulig å kopiere fullstendig! Det skal vises hvem som bor der! I stua er det f.eks. veldig rolige farger, så jeg piffet det opp med et hjemmelaget bilde (malt på en feilkjøpt rullegardin) og det sjukt lekre sofabordet fra Pastill! Det løftet hele rommet!



  • Pastill Meraki sofabord 80x80 cm

    2 144 NOK
    Opprinnelig pris 3 299 NOK
  • Pastill Colette spisebord Ø 120 cm

    5 839 NOK 7 799 NOK
  • Pastill Betty loungestol i formbøyd tre

    4 599 NOK
  • Pastill Uma veggspeil 198x63 cm

    4 299 NOK
  • Pastill Odette puff i bouclé 45x41 cm

    1 819 NOK

    +1 farge