Dagsenger online | Kjøp en rimelig dagseng hos oss | Homeroom.no
Handlekurv
Invester i god søvn!
Opptil 50% RABATT på senger
Kampanjepris gjelder t.o.m. 5.4.
Filter Sorter på
Stil
Alle varemerker
Farge
  • Blå
  • Grå
  • Grønn
  • Natur
  • Rød
  • Svart
Sorter på Relevans

Ellos Home

Dagseng Aruba

2 999NOK

Homeroom

Benk Skiby

899NOK

Homeroom

Benk Skiby

1 079NOK

Ellos Home

Dagseng Dream

1 999NOK

Homeroom

Benk Skiby

1 079NOK

Homeroom

Benk Skiby

1 079NOK

Homeroom

Benk Skiby

1 079NOK

Ellos Home

Sjeselong Leon

3 999NOK

Homeroom

Benk Skiby

1 079NOK

Jotex

CARMEL dagseng

4 499NOK

Ellos Home

Dagseng Fly

3 499NOK

Homeroom

Dagseng Capri

3 599NOK

Ellos Home

Dagseng Lador i fløyel

3 299NOK

NORDFORM

Sovesofa, Belle

4 399NOK

Ellos Home

Dagseng Lador i fløyel

3 299NOK

Senger til alle

Det viktigste møbelet er det du bruker mest tid i. Vi sover gjennomsnittlig mellom en tredjedel og en fjerdedel av livet, derfor er det viktig at du har en seng som passer deg. Livet er for kort til å ikke sove godt!

Det er på tide med en ny seng når du våkner med vond rygg, eller føler deg trøtt og stiv i kroppen når du våkner om morgenen. Sitter smerten øverst i ryggen, er sengen din sannsynligvis for fast. Har du derimot vondt i korsryggen, er sengen antageligvis for myk. Det er viktig at kroppen får hvile avspent om natten, og ikke utsettes for trykk. Hvis sengen ikke gir kroppen riktig avlastning, vil musklene vekke seg selv og skifte stilling i løpet av natten for at musklene skal få slappe av.

En seng er en stor investering, og man vil derfor føle seg sikker på valget sitt. Vi har svenskproduserte kontinentalsenger, rammemadrasser og regulerbare senger av høy kvalitet som holder lenge til svært gode priser. Madrasser i skum eller lateks, og madrasser med pocketfjæring. Du får mye seng for pengene hos Homeroom!

Våre kontinentalsenger finnes i fast, medium/fast og medium. Hvilken fasthet du trenger avgjøres av lengde, vekt og sovestilling. Les mer om hvordan du velger riktig seng i vår Sengeguide!

I vårt store utvalg finner du også tilhørende produkter til sengen som for eksempel nattbord, sengegavl, sengelampe og et enormt utvalg av laken, sengesett og sengetepper for et komplett soverom.