Hvordan får jeg tilbake pengene mine?

Her kan du lese om hva som gjelder for tilbakebetaling av de ulike betalingsmetodene.

14 dagers faktura
Du kan sette 14-dagers faktura på pause på elpy.com for å unngå å betale mens varene dine er på vei tilbake til oss. Returbeløpet trekkes fra din faktura når vi har behandlet returen din. Du vil motta en returbekreftelse via e-post.

Månedlig faktura / Delbetalingskonto
Returbeløpet trekkes fra din faktura/konto når vi har behandlet returen din. Du vil motta en returbekreftelse via e-post. Kjøpet ditt oppdateres på elpy.com og i Elpy-appen. Har du et tilgodebeløp på din konto eller din faktura kan du lese mer om hvodan du får dette utbetalt her: Hvordan få utbetalt det jeg har til gode på fakturaen?

Kort
Returbeløpet betales tilbake til kortet ditt etter at vi har håndtert returen din. Du vil motta en returbekreftelse via e-post. Vi betaler tilbake til samme kort som du brukte når du betalte. Når du har mottatt returbekreftelse via e-post, får du pengene tilbake på kortet innen 3-5 bankdager.

Om du vil returnere alt du har bestilt betaler vi tilbake hele beløpet bortsett fra returfrakt. Eventuelle tilleggstjenester tilbakebetales ikke ved retur. Om varen har blitt skadet på noen måte og har minsket i verdi dras dette av fra totalsummen. Om du bare vil returnere visse varer betaler vi tilbake prisen på varen du sender tilbake, men ikke avgift for frakt eller andre tilleggstjenester. Det er fordi at fraktavgiften er den samme uansett hvor mange varer du har bestilt.

Returhåndteringen tar vanligvis cirka 2 uker.