Hvordan gjør jeg en retur?

Hos oss har du alltid åpent kjøp i 30 dager. Returprosessen skiller seg avhengig av hvilken måte din vare ble levert på. Har du kjøpt flere varer som ble levert på ulik måte så følger du instruksjonen nedenfor som passer inn på respektive pakke.

Pakke levert til ombud - Postnord
Pakker som har blitt levert til ombud returnerer du enkelt! Begynn med å ta av etiketten som er merket med ”Postnord Return Drop Off”. Klistre den på posen eller esken som du skal sende tilbake. I din leveranse får du også en returseddel. Fyll ut den og lemm med i pakken. Teip deretter igjen pakken nøye og lever den hos ditt Postnord-ombud. Husk å spare returkollinummeret du får av Postnord til alt er ferdig.

Pakke som er levert hjem – Postnord
Ved retur av større varer som har blitt levert til tomtegrensen trenger du å kontakte oss slik at vi får bestilt en returhenting for deg. Returhentingen skjer på hverdager mellom klokken 08.00 -16.00 ingen tidspunkt blir avtalt. Når du Kontakter oss for retur, trenger vi følgende informasjon fra deg for å kunne bestille returhentingen:-Dato på en hverdag det passer for deg at Postnord kommer å henter. -Adressen returen skal hentes på.-Kontaktinformasjon, ordrenummer, hvilken vare som skal i retur og antall kolli vi skal hente.

Les mer under: Hva koster returen?